sakta men säkert

jag vet att jag hade kunnat nå mina mål fortare än vad jag kommer göra nu. men det gör ingenting att det kommer ta dubbelt så lång tid, för jag vet att jag är påväg. jag kommer inte vara "färdig" till sommaren. kanske med vikten, men inte med centimetrarna och att få en tajt kropp.

jag har en dotter på fyra månader, jag har en fin sambo. jag har en familj att ta hand om. hade jag haft mer tid, och inget barn hade jag förmodligen gått all in. men nu måste jag även hålla mig stark för att ta hand om min lilla sessa.

det går åt rätt håll, det kommer bara att ta lite längre tid än vad det kunnat gjort.

vit bikini


Onsdag 28/3

Sådär hej!!:)

Nu har jag kört 30min medicinboll + 30min crosstrainer + 15min sittcykel. Så nu är jag helt slut och varvar ner med min proteinshake :)


Måndag 26/3

Hej:)

Nu har jag precis tränat klart. Idag blev det 60min crosstrainer a la 17.1km. Nytt rekord ännu en gång. Men idag blev jag ändå inte så trött som jag brukar bli efter 50min. Så jag är nöjd med träningen idag ändå:)

skulle egentligen köra mage också, men jag har verkligen träningsvärk sen igår så jag tänkte lägga på det på morgondagens träning.

Dagens)

 


vecka 7

PERIOD
19mars - 25mars

VIKT ♥
26 mars: 64.4
veckans viktnedgång: -0.8 kg

MÅTT ♥ ((startmått 27/2) mått från 19/3-12 nästa mätning 9/4-12)
midja: (81) 78.5cm -2.5cm
stuss: (98) 95 -3.0cm
lår tjockast: (61) 60 -1.0cm
lår mitten: (56) 53 -3.0cm
lår smalast: (43) 41.5 -1.5cm
arm: (29) 27.5cm -1.5cm

VECKANS TRÄNING ♥
måndag - 50min crosstrainer + mage 4x30
tisdag - sjuk
onsdag - sjuk
torsdag - sjuk
fredag - 45min morgonpromenad + sjuk
lördag - 60min rask promenad + 30min crosstrainer + mage 4x3
söndag - 15min crosstrainer + 60min gym + 10min sittcykel

jag var ju som sagt sjuk denna veckan. men lyckades att gå ner i vikt ändå. tränade ju hårt när jag väl träna. sen var ju inte aptiten som bäst när jag var så förkyld. i fredags kändes det bättre så jag gick ut på en morgonrpomenad men då började det att komma tillbaka igen så jag vågade inte träna då. idag känner jag mig 95% frisk.

Söndag 25/3

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Men ska bara snabbt skriva ner dagens träning.

15min uppvärmning crosstrainer, 1timmas gym. Massa magövningar/biceps/rumpa/ och även innerlår. Sedan 10min sittcykel som nervarvning.

GODNATT:)


Lördag 24/3

Idag är jag barn och sambo ledig:) Tobias tog våran lilla flicka upp till sina föräldrar. Så meningen var att jag skulle åka till gymmet tidigare idag och köra på utav fan eftersom jag varit sjuk och inte tränat sen i måndags.

Men när jag var påväg ut genom dörren kom jag på att nycklarna låg i barnvagnen som Tobias tog med sig. Så jag tyckte att allt var hopplöst ett tag för jag vågade inte lämna lägenheten öppen.

Men det gjorde jag ändå och gick ut på en underbar promenad på över en timma med min mamma. Sedan åt vi pizza.

Och nu sitter jag här på gymmet och körde crosstrainer + mage 4x30. Dock körde jag bara 30min på crosstrainern för jag ska iväg till en vän nu. Men jag körde på utav bara fan att jag blev trött efter 10min haha!! :)

Ha en bra lördag


tjena tjena tjena

det här är typisk emma-musik. så när jag klicka förbi denna av en slump blev jag superglad! denna låten kommer läggas till i min musiklista till träningen. nice!! 


förkylning

godmorgon!

det har inte blivit mycket sömn dom senaste nätterna. jag har varit jätteförkyld. fick även hosta i tisdags som pågick hela natten. och min lilla tös har varit vaken en stor del av nätterna denna veckan. så min kropp hann aldrig återhämta sig från en enkel förkylningspådrag.

men nu är jag iallafall i princip hundra procent frisk igen. så idag ska jag träna, har inte tränat sen i måndags (!!) jag har inte tid att bli sjuk igen nu, nu ska jag vara frisk och kämpa på och nå min målvikt. nu ska det hända!

men första ska jag äta en liten lunch bestående av havregrynsgröt (brist på annat hemma) sen ska jag försöka sova en timma eller två för att ta ikapp lite förlorad sömn. SEN ska det svettas.


jag SKA komma i dessa jeans igen, och dom SKA sitta betydligt bättre än på bilderna.

april 2009.

Morgonpromenad

Då ska jag och min lilla flicka ut på en morgonpromenad. Varmt som tusan i solen:)


rygg och mage

ibland får jag bara känslan och tanken att "varför skulle jag kunna gå ner i vikt" "hur skulle jag kunna få tajt kropp" "det kommer aldrig att hända mig" just det känner jag nu. idag är just en sån dag. så nu blir det mer före&efter bilder. (hoppas att det inte bara är jag som ser en Liten skillnad)

säger som jag alltid gör. en bit påväg. men långt kvar..sjuk

hej på er!

så typiskt att man gick och blev sjuk. kände mig lite snorig i måndags men tänkte inte så mycket på det så jag gick ju och tränade som vanligt. inatt fick jag sova på soffan så jag inte skulle väcka lillan. hostade, snuvade och huvudvärk. det är typiskt. men idag kände jag mig lite bättre. ingen hosta och ingen huvudvärk. så det blev ingen träning igår eller idag.

jag HATAR denna känslan jag får när jag inte tränar. jag HATAR att må såhär. visst kan jag inte hjälpa att jag blev sjuk. men det hjälper inte mig..

imorgon kommer det att bli träning igen om jag inte blir sämre igen.

måste förnya min motivation också. denna rumpa+lår hade inte vart fel att ha.

Måndag 19/3

Galet sen träning idag. Nu är jag en väldigt trött mamma som hade önskat att min lilla flicka sover ända fram till kl 8.00 UTAN nattmatning. Då hade jag blivit en väldigt glad människa:)

Idag blev det 50min crosstrainer och mage 4x30.

 

 


magen/midjan

här kommer ännu en skillnad-bild som är tagen i samma spegel. det är som sagt långt kvar, men man ser lite skillnad. midjan har "förlängst". eller vad tycker ni?

mage


vecka 6

PERIOD
12mars - 18mars

VIKT ♥
19 mars: 65.2kg
veckans viktnedgång: +0.2 kg

MÅTT ♥ (mått från 19/3-12 nästa mätning 2/4-12)
midja: (81) 78.5cm -2.5cm
stuss: (98) 95 -3.0cm
lår tjockast: (61) 60 -1.0cm
lår mitten: (56) 53 -3.0cm
lår smalast: (43) 41.5 -1.5cm
arm: (29) 27.5cm -1.5cm

VECKANS TRÄNING ♥
måndag - 45min crosstrainer
tisdag - sjuk
onsdag - sjuk
torsdag - 45min morgonpromenad + 45min crosstrainer
fredag - 30min morgonbarnvagnspromenad + 45min indoor walking + 45min bodypump
lördag - vila
söndag - 60min kettelbells + 3x8 magmaskin
ingen bra träningsvecka, blev sjuk.. och det blev 0.2+ denna veckan. fan. men får köra på denna veckan och kä på mig bättre så jag inte blir sjuk igen!!

Söndag 18/3

Hej på er!

Dålig uppdatering, men imorgon är det dags för mätning med måttbandet och den vanliga vägningen. Dock kommer det ej att bli -0.4kg som jag satte som mål. För det blev ingen bra träningsvecka, ännu en gång.

Idag blev det 60min kettelbells + 3x8 på en magtränings-maskin. Blev ej trött eller pulshöjande. Så denna veckan ska jag fortsätta med crosstrainern och löpandet, även lägga på typ mage/armar och medicinboll.


Morgonpromenix

Godmorgon!

Nu sitter jag här och äter frukost efter en halvtimmas morgonpromenad med barnvagnen.

Galet trött i kroppen idag, men får bara vila upp mig för att träna i eftermiddag:)


Fredag 16/3

Sådär.

Idag blev det indoor walking pass 45min med min fina sambo. Och direkt efter det bodypump 45min med både Tobias och min vän Emma.

Nu ska vi dricka upp våra shakes sen åka hem till mor(mor) och hämta våran lilla flicka:)

Hörs imorgon!


30min

Hej på er!

Idag har jag varit ute på en 30min barnvagnspromenad, riktigt skönt. Och ikväll blir det 45min indoor walking + 45min bodypump!

Hörs mer då:)


Torsdag 15/3

Hej på er!

Blev ett sent pass på gymmet idag, nu är jag trött och inte nog med det har jag en dotter med blivande tänder hemma så det blir inte jättemycket sömn heller. Men man får passa på att träna alla chanser som finns:)

Idag blev det 45min à la 13.00km och mage 3x30. :)

Nu ska jag dricka klart min shake sen gå hem till mina älsklingar.


kärlekshandtagen

på god väg, mycket mer ska bort!

motivation


motivation


Morgon promenad

Då bär det iväg på en morgonpromenad:)


Måndag 12/3

Hej hej!

Nu sitter jag och dricker min efterlängtade päronsplit-shake och varvar ner.

Idag blev det bara 45min crosstrainer, hinner inte göra sitsup här för Tobias ska iväg. Men jag de får jag göra när jag kommer hem istället:)


vecka 5

PERIOD
5mars - 12mars

VIKT ♥
12 mars: 65.0kg
veckans viktnedgång: +/- kg

MÅTT ♥ (detta är startmåtten 27/2-12 nästa mätning den 19/3-12)
midja: 81cm
stuss: 98cm
lår tjockast: 61cm
lår mitten: 56cm
lår smalast: 43cm
arm: 29cm

VECKANS TRÄNING ♥
måndag - 30min morgonpromenad + 50min crosstrainer
tisdag - vilodag
onsdag - 75min box
torsdag -vilodag
fredag - vilodag
lördag - 40min crosstrainer + 3x10 biceps
söndag - 45min medicinboll


haha, 75min box - jävligt bra träning, jävligt mycket träningsvärk. därav inte bra sömn eller kunna ta hand om sitt barn haha. så jag fick ta två vilodagar. denna veckan hade jag ovkså ätar dag i lördags, första sötsakerna på 7 veckor..
och jag ligger exakt på +/- i vikten. har varken gått upp eller ner. denna veckan ska jag ha gått ner minst -0,4kg sätter jag som mål. NU KÖR VI:)

resultat efter 5 veckor

det är en lång väg kvar..
men här är resultat efter 5 veckor.


Lite fel

Haha jag måste göra om inlägget nedan.

Bilden till vänster är för fem veckor sen, och bilderna till höger är då igår.

Kom att tänka på att det kanske inte alla fattar haha. Men som sagt kommer jag att ta bort det inlägget och göra om. För jag har lite andra bilder som jag inte hann lägga upp också.


Dålig uppdatering

Hej på er!!

Denna veckan har min sambo varit ledig ifrån jobbet, så därför har det inte blivit någon uppdatering.

I onsdags var jag ju som sagt med på box 75min. Jag har inte sovit bra förän inatt, jag hade träningsvärk jag aldrig haft förut. Det värkte i hela kroppen. Kunde knappt ta hand om min dotter. Helt galet ont med andra ord. Så igår fick jag tränat första gången sen i onsdags för att mjuka upp kroppen igen.

40min crosstrainer och biceps 3x10.

Och ikväll blir det 45min medicinboll:)

Gårdagens


7 veckor.

till helgen har jag inte ätit/druckit sötsocker. så till helgen har jag nog chockat kroppen tillräckligt haha. så från och med denna helgen kommer lördagar att bli en ätardag. jag längtar ihjäl mig. dock tror jag att jag inte kommer tycka det är lika gott som jag alltid tyckt annars. men hur länge som helst är det ju inte bra att vara utan socker heller.

nu när det är lite mer läsare här, så kan jag ta upp frågan ännu en gång

Onsdag 7/8

Igår var jag med på box 75min. Så idag har jag sån fruktansvärd träningsvärk att jag bokstavligen inte kan gå. Sjukt ont!!

Säger alltid att man kan träna bort träningsvärken, men när jag inte äns kunde röra mig i sängen inatt så vågar jag mig inte på gymmet idag! Så fick bli en liten promenad bara idag:)


Godmorgon

Godmorgon på er!

Igår så hade jag en barnledig dag, Tobias var hemma med lillskrutten så jag var självklart inte hemma då utan åkte iväg med en vän.

Just nu är vi påväg till Göteborg för Tobias har en läkar-tid på Sahlgrenska. Så det blir väl inte så värst mycket uppdatering idag heller, men sen blir det iallafall träning och då hörs vi ju av som vanligt:)


Måndag 5/3

Nu sitter jag ännu en gång i den röda soffan och dricker min supergoda päronsplit-shake.

Idag blev det 50min på crosstrainern. hade tänkt att köra triceps och axlar också, men så fort jag gick av crosstrainern så tror jag alla medlemmar på gymmet kom samtidigt haha! Men då var ju klockan också 17.00. Så det får jag lägga på imorgon istället.

På torsdag ska jag förhoppningsvis med Tobias och köra body-combat. Hoppas att mina knän kommer att palla det med tanke på all studs.

(har två lika dana tröjor haha)


Försiktig morgonpromenix

Hej!

Imorse var jag ute på en 30min morgonpromenad, har sån fruktansvärd träningsvärk så jag skulle inte fixat att gå en timma. Så jag gick ner till stan och hämtade ut linser, kollade på dopbjudningskort och träffade en vän.

Så nu sitter jag här och matar dotra min, sen blir det att packa iordning och förbereda mig på att gå bort till gymmet. Får köra med Foppatofflor idag, för den jävla blåsan på hälen gör nådigt ont!!


vecka 4

PERIOD
27februari - 4 mars

VIKT ♥
5 mars: 65.0kg
veckans viktnedgång: -0.1kg

MÅTT ♥ (detta är startmåtten 27/2-12)
midja: 81cm
stuss: 98cm
lår tjockast: 61cm
lår mitten: 56cm
lår smalast: 43cm
arm: 29cm

VECKANS TRÄNING ♥
måndag - 55min crosstrainer
tisdag - vilodag
onsdag - 40min crosstrainer + 15min sittcykel
torsdag -vilodag
fredag - vilodag
lördag - 20min bandet + 20min crosstrainer + mage3x30
söndag - 15min bandet + 30min crosstrainer + mage3x30 + biceps 3x20

tre st vilodagar denna veckan, det gillas inte. men tyvärr har man ju också ett privatliv brevid träningen som ibland kan bli riktigt tråkigt. och som ni kommer ihåg såg jag inte fram emot veckans vägning. jag blev chockad att det inte var plus på vågen. så trots att det bara var -0.1 var det ändå minus.

jag mäter inte denna veckan också, utan jag tänkte mäta var annan / var tredje vecka. så jag låter startmåtten stå kvar.

jag är sjukt taggad inför denna veckans träning. om min blåsa försvinner och jag får tag i löparskor, kommer jag utöver gymmet lägga på lite intervall träningar.

svettlukt.se

jag är med och tävlar om proteinpulver, shaker och vattenflaska på svettlukt.se för att komma till tävlingen och själv vara med att tävla
KLICKA HÄR


förebilder framsida


Söndag 4/4

Sitter här med min proteinshake och blåsa på hälen(dör). Den började ju som sagt komma igår, så jag satte på typ hud-tejps-plåster idag och tänkte att det skulle bli bra (jo tjena).

Idag körde jag 15min på bandet + 30min crosstrainer + biceps 3x20 + mage 3x30

Idag sprang jag 10sek snabbare på bandet, 2km à la 11.40, ännu bättre ska det bli. En vän till mig har som mål att springa 2km på 10min så jag ska också köra på det:)


motivation


ingen vila nu kör vi

hej på er!

idag fick jag en barnledig dag, det känns verkligen att det behövs. tobias tog med våran lilla docka till farmor och farfar. så idag ska jag vila. NEJ, det kan ni tro. idag ska jag till gymmet och träna utan att behöva stressa hem till min lilla tjej. det ska faktiskt bli väldigt skönt. det blir både löpbandet, crosstrainern, mage och biceps. uppdaterar därifrån som vanligt.

idag tänkte jag även lägga ut förebilderna jag har framifrån, då jag bara visat helbilder bakifrån. det är inga fagra bilder. fy, fattar inte hur jag har kunnat leva med den här kroppen.Lördag 3/3

Jag skulle ju idag testa på att ta bandet för första gången, hahaha! När jag starta skiten så stod det någonting om auto, så bandet öka i fart ungefär lika mycket som min panik!! Vilken katastrof. Men efter en stund fixa jag det.

Jogga 2km på 11.50 min ungefär, inte alls vad jag hade förväntat mig. Men sen så har jag heller inte fattat mig på bandet eller kommit in i en takt som funkar. DETTA SKA JOBBAS PÅ:)

så jag körde 20min på bandet, och sen 20min på crosstrainern och sen 10min magövningar. trots att jag hade planerat 40min på crosstrainer fick jag avsluta. Har samma träningskor från högstadiet så jag fick lilllaa blåsan på min häl. Nu måste jag köpa nya skor..

Innan och efter träningen

 


ingen motivation

Godmorgon!

jag ser INTE fram emot vägningen på måndag. jag har inte fuskat med mat och sötsaker. men tack vare vad som har hänt så har jag inte inte haft varken ork eller lust att träna. så nu ska jag snart packa ihop mig för att gå bort till gymmet. varje gång jag läst en träningsblogg och det har varit en person med en vecka utan träning eller motivation har jag alltid tänkt att "det kommer aldrig att hända mig, då vill man det inte tillräckligt", men nu när verkligheten springer ifatt så kan jag förstå dom.

nästa vecka är min tobias ledig hela veckan, så nästa vecka kommer det att hända grejer. då kommer det bli dubbel pass eller morgonpass+eftermiddagspass för att komma ikapp vad jag har förlorat denna veckan. jag har även tänkt att vara med på lite cirkelgyms pass som uppvärmning och sedan ställa mig crosstrainern. så man får jobba lite med muskler också..

idag när det är helg och förmiddag så är det inte så mycket folk på gymmet så idag ska jag ställa mig på löpbandet för första gången och se hur det är. se hur långt jag orkar jogga innan benen viker sig. det kommer nog inte att bli resultat man vill se, men då har man även någonting att jobba på.

jessica och jag, halloween 2008

Morgonpromenad

Godmorgon!

Min lilla flicka bestämde sig för att vakna halv8 idag, vilket faktiskt är väldigt skönt. Så nu bär det av ut på en morgonpromenad:)


motivation ben


kom igång

Godmorgon!

jag önskar att det hade vart sol ute istället för regn. det hade verkligen inte suttit fel med en morgonpromenad. men jag får ligga inne och mysa med min lilla docka istället. 

jag köpte en bok "kom igång efter förlossningen, 10-veckorsn program" så utöver träningen på gymmet kommer jag att lägga till dessa lätta övningar på dagen när emilia ligger och sover. dock kommer jag att korta ner programmet till 5veckor med tanke på att jag nu faktiskt redan har tränat och kommit igång. det är övningar som man kan kombinera både med eller utan bebis.


EMMA PERSSON
20 år ifrån uddevalla

Den 27 november 2011 kom emilia till världen. så nu svettas det på gymmet varje dag för att komma i form och få just den där kroppen. med stöttning och coaching av min sambo Tobias.
bloglovin

BMI: 27.1
längd: 162cm
startvikt: 71.2

[x] vecka 1 - 67.5kg -3.7
[x] vecka 2 - 66.1kg -1.4
[x] vecka 3 - 65.1kg -1.0
[x] vecka 4 - 65.0kg -0.1
[x] vecka 5 - 65.0kg +/-
[x] vecka 6 - 65.2kg +0.2
[x] vecka 7 - 64.4kg -0.8
(tre veckors uppehåll)
[x] vecka 8 - 63.7 -0.7
[x] vecka 9 - 63.6 -0.1
[] vecka 10 -
total viktnedgång: 7.6kg
kvar till målvikt: 5.6kg
MÅLVIKT: 58kg
BMI: 22.1


2012 ♥
februari mars april maj juni juli agusti september